Vi tilbyder

Badeværelse

Drømmer du om nyt badeværelse, med de nyeste muligheder og designs? Løsninger til såvel ny som renovering, så lad os sammen finde den løsning som du ønsker. Vi bruger kun anderkendte typer og designs fra vores leverandører, samt produkter som alle overholder dansk lovgivning.

Vandinstallation

Udskiftning af varmvandsbeholder, ny rørføring til vandinstallation grundet ”tidens tand”, udskiftning af gamle afløb til nyt og velfungerende. Skal du have placeret en ny udvendige posteventil på din garage eller ved terassen gør vi også det. Membranbeholder udskiftning til eget vandværk, vi finder den rigtige løsning.

Varmeinstallation

“Miljørigtig og tidssvarende.”

Nye energibesparende pumper er en rigtig god ide for både pengepungen og miljøet.
Vi monterer en ny radiator hvis der skal tages et nyt børneværelse i brug.

Skal det gamle gulv bankes op og lægges nyt og lækker gulvvarme som giver en fantastisk god komfort.

Skal hele hustet renoveres med ny veksler og klimastyring, skal der føres fjernvarme ind i stedet for det udslidte oliefyr?

Vi kan erstatte det gamle pillefyr med et ny tidsvarende ellers kan vi montere et komplet jordvarmeanlæg.

Varmepumpe af alle typer , luft/luft , luft/vand, jordvarmeanlæg vi kan sammen finde den som passer til dig og vi er behjælpelig i hele processen.

Ventilation

“Daglig glæde og samtidig et sundt hus og omgivelser.”

Et ventilationsanlæg på loftet, vil give et bedre og mere friskt indeklima. Lider du af allergi eller anden form for luftvejs-begrænsning er et ventilationsanlæg med mikrofiltre det rigtige valg.

Ventilation kan også kombineres med opvarmning af det varme brugsvand, således at det varme vand opvarmes med en varmepumpe-løsning som indeholder ventilation.

Centralstøvsuger

“Masser af power og støvsugning bliver en leg”

Ingen dårlig lugt eller støv der bliver spredt rundt i rummet ved støvsugning, du kobler slangen til på centralt udvalgte steder i huset og kan stadig nå ud i alle hjørner.

Placeringen af centralstøvsugeren kan eksempelvis foretages på loftet eller i garagen, og den skal kun tømmes et par gange i løbet af året.

Spørg på en pris, hvis du er interesseret – du vil måske blive overrasket?

Blikkenslager

Skal du have nye tagrender eller udskiftet de gamle, så er vi friske på denne opgave, vi tilbyder de nyeste muligheder af både tagrender og nedløb, der passer til huset type og design. Skal du have repareret dit skiffer-tag eller andre blikkenslager-opgaver, så kontakt os for en snak.

Ring nu